Succescoach Michele Santoni verlaat FC Dordrecht

Michele Santoni gaat FC Dordrecht verlaten. De Nederlands-Italiaanse trainer zat sinds juni 2021 bij de Schapekoppen. Santoni maakt de stap naar zijn thuisland en tekent bij US Triestina, uitkomend in de Serie C.

Santoni stond 119 wedstrijden aan het roer bij FC Dordrecht. Hierin wist hij met zijn team 37 keer als winnaar uit de strijd te komen. Het hoogtepunt van de 44-jarige trainer bij FC Dordrecht is het afgelopen seizoen geweest waarin hij zijn ploeg tot de vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie wist te loodsen. Santoni was tot zijn vertrek de langstzittende trainer in de Keuken Kampioen Divisie.

Algemeen directeur Hans de Zeeuw kijkt met gemixte gevoelens naar het vertrek van Santoni: “Ik heb drie jaar lang een ontzettend fijne samenwerking gehad met Michele. Daarom vind ik het ook zo vervelend dat hij nu vertrekt. Desondanks begrijp ik Michele en gun ik hem deze stap van harte. Namens iedereen bij FC Dordrecht wil ik hem ook veel succes wensen bij dit volgende hoofdstuk in zijn carrière.”

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.