Spectaculaire afsluiting Jupiler League seizoen

In een uitverkocht stadion hebben gister maar liefst 14.700 supporters Willem II de Gouden Stier zien winnen als winnaar van de Jupiler Play-Offs 2012.

Maar liefst twee Jupiler League teams zullen komend seizoen actief zijn in de Eredivisie. Naast kampioen FC Zwolle heeft Willem II zich zondag via een zinderende eindstrijd in de finale van de Jupiler Play-Offs verzekerd van een plekje op het hoogste niveau komend seizoen.

In de deelnemende teams aan de Jupiler Play-Offs waren ook weer grote talenten actief die volgend jaar in de Eredivisie zullen spelen. Onder andere Marten de Roon (Sparta Rotterdam), Ronnie Reniers (FC Den Bosch) en Paco van Moorsel (FC Den Bosch) wisten zich in de kijker te spelen en zullen komend seizoen op het hoogste niveau opereren.

Met een stijging van 10% in de bezoekersaantallen hebben de supporters dit jaar weer veel spectaculaire wedstrijden, mooie doelpunten, verrassende uitslagen en opkomend talent mogen aanschouwen. Ook de Jupiler Play-Offs werden dit seizoen goed bezocht met gemiddeld ruim 7000 toeschouwers per wedstrijd.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.