Shirt of hoodie cadeau bij aanschaf seizoenkaart 19-20

FC Dordrecht zit na een moeizame start in een positieve flow die meer past bij de verwachtingen voor dit seizoen. Als de ongeslagen reeks van de afgelopen weken jouw motiveert om toch nog een seizoenkaart te kopen, krijg je een mooi cadeau van FC Dordrecht.

Bij aankoop van een seizoenkaart Noord, Oost of West ontvang je naar keuze het thuisshirt 19/20 (t.w.v. €49,95) of de FC Dordrecht hoodie (t.w.v. €59,95) gratis!
Bij de aankoop van een seizoenkaart op de Zuid-tribune kan je kiezen uit de nieuwe clubvaan (20x30cm) of de FC Dordrecht deurmat (t.w.v. €12,50 resp. €19,95). 

Steun de club en maak gebruik van deze actie en geef jezelf een mooi cadeau! Kom dan langs bij de administratie (ingang spelershome) en dan helpen wij je graag verder met je seizoenkaart én kan je het cadeau gelijk meenemen. Je kan ook via de mail een bestelling sturen naar secretariaat@fcdordrecht.nl.

De bovengenoemde artikelen zijn ook bij de administratie los te koop voor de genoemde prijzen. Je kan daar elke werkdag van 10 tot 4 uur terecht.

Voor alle (cadeau)artikelen en maten geldt zolang de voorraad strekt.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.