Selectie is klaar voor Sparta!

De selectie van FC Dordrecht is klaar voor de wedstrijd tegen Sparta. Na 3 overwinningen op rij is de groep opzoek naar nr 4. Trainer Henny Lee kan niet beschikken over Kai van Hese, Johan Versluis en Didi Longuet.

Kai van Hese en Didi Longuet zijn daarbij wel twijfel gevallen. Voor hun zal het er om hangen of ze er bij kunnen zijn. Johan Versluis wordt eind van de maand fit terug verwacht bij de selectie. Renalde Jongebloet viel afgelopen vrijdag tegen FC Eindhoven nog geblesseerd uit. De aanvaller is inmiddels voldoende hersteld en kan gewoon spelen tegen Sparta.

Technisch manager Marco Boogers leeft samen met zijn technische staf en spelers toe naar de wedstrijd; ”We zijn er allemaal klaar voor. We willen deze goede reeks graag doorzetten en de groep staat te trappelen om vrijdag het veld op te gaan. Er wordt scherp getraind en de sfeer is goed. Het kan een mooi weekend worden.” Aldus Boogers.

De wedstrijd tegen Sparta begint om 20.45 uur en de spelers van FC Dordrecht hopen op een grote schare supporters. De twaalfde man is erg belangrijk! Diverse supporters hebben al aangegeven extra dingen te doen om de sfeer te verhogen. Het moet een mooi feest worden.

Foto: Michel Sterrenberg. Bart van Muyen in duel met Moussa Kalisse (toen nog Sparta).

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.