Seizoenkaarten geldig tegen Scheveningen

Voor de komende bekerwedstrijd tegen Scheveningen zijn de seizoenkaarten geldig. Het duel in de derde ronde van de KNVB Beker begint komende dinsdag om 20:00 uur.

Bij de bekende voorverkoopadressen zijn inmiddels ook al toegangskaarten verkrijgbaar want het treffen met Scheveningen lijkt zich op een behoorlijke belangstelling te mogen verheugen. Het bereiken van de volgende ronde is voor FC Dordrecht dan ook van groot belang en de strijd met de topklasser zal niet zomaar gewonnen zijn. In de vorige ronde regende het verrassingen waarbij amateurclubs – zeker op papier – sterker geachte BVO’s hebben uitgeschakeld.

In navolging van de volle bak tegen Excelsior en de ‘hype’ die er nu ineens rondom FC Dordrecht lijkt te ontstaan, zou het weer een bijzondere avond kunnen gaan worden. De steun van de supporters die zich in de afgelopen weken pal én massaal achter de club hebben geschaard, zal voor een echt cupsfeertje kunnen gaan zorgen.

Scheveningen zal twee bekende gezichten mee naar Dordt nemen: Giorgio Achterberg, die vorig seizoen nog aan de Krommedijk speelde, en John Nieuwenburg, die in 2004 twee jaar het groen-wit verdedigde. Laatst genoemde zal vanwege een langdurige blessure overigens niet actie komen.

Aan de kassa gelden de reguliere toegangsprijzen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.