Schapekoppen op International Tour!

Na de overwinning op Emmen vertrekken er een aantal spelers om interlands te spelen, ook de Dordtse video-analist heeft werk te doen in het buitenland. Verdeeld over de hele wereld worden deze interlands gespeeld, in dit overzicht lees je waar de Dordtse Schapekoppen zich bevinden!

Rocco Robert Shein

Rocco Shein is opgeroepen voor de selectie van Estland. Shein speelde tot nu toe zes wedstrijden voor het eerste elftal van Estland, hiervan startte hij twee keer in de basis. Zaterdag 9 september speelt Estland in eigen huis tegen Zweden, dinsdag 12 september volgt de wedstrijd tegen België.

Trevor Doornbusch

Trevor Doornbusch maakte 13 juni dit jaar zijn debuut voor het elftal van Curaçao, tevens zijn enige wedstrijd voor zijn land. Zijn debuut maakte hij in een oefeninterland tegen Puerto Rico waar hij zijn doel schoon hield. Curaçao speelt deze periode twee wedstrijden in de CONCACAF Nations League. Vrijdag 8 september nemen zij het op tegen Trinidad en Tobago, zondag 10 september speelt Curaçao tegen Martinique.

Bartek Smolarczyk

Bartek Smolarczyk is voor het eerst opgeroepen voor Polen Onder 20. Hij kan in de komende twee wedstrijden zijn debuut maken voor deze ploeg. Het zijn twee loodzware wedstrijden voor Polen, vrijdag 8 september spelen zij tegen Portugal O20 en maandag 11 september nemen zij het op tegen Duitsland O20.

 

Kenny Basteleus

Kenny Basteleus, video-analist bij FC Dordrecht, wordt even video-analist voor Congo-Brazzaville. Congo-Brazzaville neemt het zondag 10 september op tegen Gambia in de kwalificatie voor het Afrikaans Kampioenschap, als zij winnen kwalificeren zij zich voor het Afrikaans Kampioenschap.

Wij wensen Rocco, Trevor, Bartek en Kenny veel succes bij de wedstrijden en hopen uiteraard op winst! De resultaten lees je volgende week hier op de site!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.