Samenwerking Jupiler League en Voetbal International

De samenwerking tussen Voetbal International, het nr. 1 voetbalmagazine van Nederland, en de Jupiler League (CED) rondom de Gouden Stier uitreiking 2010 / 2011 zal komend seizoen worden uitgebreid.

Met deze samenwerking wordt de Jupiler League in staat gesteld om periodiek in VI magazine (wekelijks bereik: 990.000 lezers) en via haar website VI.nl (gemiddeld 300.000 unieke bezoekers per dag) promotionele aandacht te schenken aan haar Bronzen Stier en aan het einde van het seizoen haar Gouden Stier uitreiking, verkiezing en winnaars. In het bijzonder zal het Beste Talent worden ingezet om te onderschrijven wat nog immer een zeer voorname rol van de Jupiler League is, het opleiden en voortbrengen van talent naar het hoogste niveau.

Voetbal International zal dit seizoen een aantal acties opzetten met de CED en haar partnes, om de voetbalbeleving in Nederland te vergroten, waarbij de Jupiler League meeprofiteert. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met Nederlands meest verkochte en gelezen voetbalmagazine, Voetbal International.

Propositie:

Alle fans en supporters van de clubs in de Jupiler League wordt aangeboden een doorlopend abonnement op Voetbal International a € 32,50 per kwartaal (13 nummers), plus

– gratis de VI Seizoengids ter waarde van € 6,95
– gratis een dvd met de mooiste momenten van het tv-programma van Voetbal International
– en een lot voor de Vriendenloterij, waarmee u 8 weken lang, iedere week meespeelt voor mooie prijzen en iedere maand kans maakt op de hoofdprijs van € 100.000,-! En als u wint mag u bovendien drie vrienden, die ook meedoen aan de Vriendenloterij, kiezen die dan ook een mooie prijs zullen winnen.

Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.vi.nl/jupilerleague/

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.