Samen juichen voor de jeugd

 

Op zaterdag 22 april komen de jeugdelftallen van FC Dordrecht weer in actie. Nadat we iedereen vast op de hoogte houden van de uitslagen van de teams, willen we jullie vanaf nu ook informeren over de opkomende wedstrijden van de kleine Schapekoppen.

 

FC Dordrecht Onder-14

De Onder-14 van FC Dordrecht treedt morgen aan tegen Vitesse Onder-14. De uitwedstrijd zal beginnen om 12.00 uur. In Arnhem treffen de Schapekoppen de nummer 5 van de competitie. FC Dordrecht Onder-14 zal op zoek gaan naar de drie punten nadat het vorige week 3-3 speelde tegen Willem II Onder-14.

 

FC Dordrecht Onder-15

Net als de Onder-14 speelt de Onder-15 een uitwedstrijd. Om 13.00 uur spelen de Schapekoppen in Kerkrade tegen Roda JC Onder-15. FC Dordrecht Onder-15 zal in de wedstrijd de koppositie verdedigen. Dit wordt een lastige klus, Roda JC Onder-15 bekleedt namelijk de derde plek. Mocht FC Dordrecht Onder-15 winnen vergroten zij het gat met de Limburgers naar 12 punten.

 

FC Dordrecht Onder-16

Ook de Onder-16 van de Schapekoppen spelen een uitwedstrijd. Zij doen dit tegen TOGB uit Berkel en Rodenrijs. FC Dordrecht Onder-16 treft met TOGB een directe concurrent. De ploegen staan op dit moment gelijk in punten. FC Dordrecht Onder-16 heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. In Dordrecht won de Onder-16 nog met 3-2 van TOGB Onder-16.

 

FC Dordrecht Onder-17

Een thuiswedstrijd voor de Onder-17. Zij treden om 17.15 uur aan tegen PEC Zwolle Onder-17. Twee weken geleden troffen de teams elkaar ook, maar in Zwolle. Dit eindigde in een eenvoudige 0-4 overwinning voor de Schapekoppen. Ze zullen er op gebrand zijn dit resultaat te herhalen.

 

FC Dordrecht Onder-18

In tegenstelling tot de andere jeugdelftallen van FC Dordrecht, treedt de Onder-18 aan op maandag. Zij spelen dan de thuiswedstrijd tegen Hercules Onder-18. De wedstrijd zal beginnen om 20.00 uur. FC Dordrecht Onder-18 kan mogelijk deze wedstrijd de koppositie overnemen van FC Eindhoven Onder-18.

 

FC Dordrecht Onder-21

Het hoogste jeugdteam van FC Dordrecht speelt op zaterdag de topper tegen VVV-Venlo Onder-21. De Schapekoppen ontvangen in Dordrecht de koploper. Bij een overwinning verkleint de Onder-21 het gat naar 2 punten met nog een wedstrijd in handen. In Venlo eindigde de wedstrijd in 2-2.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.