Reservebank gelooft erin

Onder luid applaus werden de spelers maandagochtend verwelkomd op het trainingsveld. De vaste groep voetbaldeskundigen die door en weer en wind de trainingen bezoeken waren in hun nopjes.

“Het is lang geleden dat we op een tweede plaats stonden, ik kan het me eigenlijk niet eens meer herinneren,” vertelt Maarten van Efferen, één van de wijze heren. “Als we zo blijven spelen gaan we de periode thuis in een vol stadion pakken. Deze ploeg is zo goed, moet kunnen.”

Jan Kijkuit, ook al jarenlang supporter op de Krommedijk, is even enthousiast. “Het wordt weer een volle bak vrijdag dat weet ik in ieder geval zeker. Ik hoop dat we de wedstrijd tegen Eindhoven minimaal evenaren, wat hebben we toen genoten.”

De goede resultaten blijven ook bij het secretariaat niet onopgemerkt. Lara Hijbeek heeft op maandagochtend haar handen vol aan de voorverkoop voor de thuiswedstrijd tegen MVV en de bekerwedstrijd tegen AZ. Tientallen mensen stonden voor haar loket om zeker te zijn van een plekje bij deze voetbalkrakers. Het leverde zelfs even een storing op bij de pinautomaat.

Wat dat betreft hebben de heren langs de lijn gelijk, een volle bak gaat het zeker worden.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.