Nuttige nederlaag in Lommel

 

Onder bijna tropische omstandigheden speelde FC Dordrecht dinsdagmiddag in België een pittige oefenwedstrijd tegen SK Lommel. Beide ploegen gingen er ‘vol op’ waardoor het achter de gesloten deuren van het opleidingscomplex een aardig kijkspel was. Het Belgische miljoenenensemble, onderdeel van de City-groep, trok uiteindelijk met 3-2 aan het langste eind.

In de aanloop naar de competitie krijgen alle spelers volgens een opbouwschema speeltijd. In de derde partij was dat voor de helft van de selectie een vol uur. Michele Santoni was tevreden over hetgeen hij gezien had: “We zijn goed op weg en er beginnen dingen duidelijk te worden”. De genoegdoening van de Dordtse trainer betrof zowel zijn eerste als tweede opstelling.

Voor Antef Tsoungui betekende het treffen in Lommel een weerzien met oude ploeggenoten. Afgelopen seizoen droeg de centrale verdediger nog het groene shirt van de thuisclub en liet gedreven ook verbaal zijn aanwezigheid gelden. Het was een indicatie van de strijdvaardigheid die er nu al in de groep lijkt te zitten.

Voor FC Dordrecht konden Mathis Suray (1-1) en Jari Schuurman (3-2) hun naam in de statistieken laten noteren.

Beginopstelling: Bossin; Aberkane, Smolarczyk, Antef, Brito; Receveur, Suray, ’t Zand; Noc, Kriwak, Sebaoui.

Na zestig minuten: Bossin; Baars, Smolarczyk, Van der Avert, Hilton; Van Vianen, Schuurman, Reemst; Owusu, De Bie, Pinas.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.