MVV op bezoek aan de Krommedijk

Aanstaande vrijdag staat de tweede thuiswedstrijd van het seizoen op de planning. De Schapekoppen nemen het om 20.00 uur op tegen MVV Maastricht.

MVV Maastricht
MVV eindigde vorig jaar op een knappe 5e plaats waardoor zij de play-offs in gingen. Hierin sneuvelde de ploeg uit Limburg tegen NAC Breda.

De ploeg van Maurice Verberne speelde maar één wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie, de wedstrijd in de tweede speelronde is verplaatst doordat de grasmat van MVV onverwacht werd afgekeurd.

De Limburgers beleefden een goede seizoenstart met een verassende 1-3 overwinning tegen VVV Venlo. MVV schoot in de tweede helft uit de startblokken, na vijf minuten gespeeld te hebben stonden zij 0-2 voor.

Vorig seizoen
Vorig seizoen resulteerden de ontmoetingen met MVV twee keer in een 2-1 nederlaag. De vorige keer toen MVV op bezoek kwam aan de Krommedijk zorgde Elso Brito ervoor dat de stand op 1-1 kwam. Helaas scoorde Nicky Souren niet veel later de 1-2. Dit seizoen hopen wij het tij te keren en de drie punten in eigen huis te houden.

FC Dordrecht
Ondanks een mager punt, schept de seizoenstart van FC Dordrecht hoge verwachtingen. Een gelijkspel in eigen huis tegen NAC Breda is een sterk resultaat en in het Koning Willem II Stadion speelden de mannen van Santoni een sterke wedstrijd. In een vol stadion verraste FC Dordrecht de thuisclub met een brutale opening en goed voetbal, maar lukte het alleen niet om het overwicht in doelpunten om te zetten.

Scheidsrechter
Op vrijdagavond zal de wedstrijd geleid worden door scheidsrechter Joey Kooij, met ondersteuning van assistenten Janssen en Van der Ley, en vierde official Boel. Joey Kooij was vorig seizoen bij de uitwedstrijd tegen MVV ook de scheidsrechter.

We kijken uit naar een boeiende wedstrijd en hopen jullie vrijdag te verwelkomen in ons Matchoholic stadion. Laten we onze Schapekoppen vol enthousiasme aanmoedigen terwijl ze de uitdaging aangaan tegen MVV Maastricht om 20.00 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.