Multi-Post en FC Dordrecht creëren de Energiek Dordt pas!

De eerste klimaatneutrale voetbalwedstrijd in het Nederlands Betaald Voetbal dat door Energiek Dordt is ontstaan vond Multi-Post een prachtig initiatief. Maar hoe krijgen de supporters toegang met een product dat langer dan één keer meegaat én wat duurzaam is? Die vraag stelden wij onszelf met Multi-Post op een warme zomerdag op de parkeerplaats aan de Krommedijk. Waar de TU Delft op dat moment een duurzame Formule 1 auto presenteerde aan vele partners van Energiek Dordt. Al snel kwam er een idee, de toegangskaart op een BIO pvc pas: de Energiek Dordt pas!

De BIO PVC kaart van Multi-Post is gemaakt van milieuvriendelijker materiaal dat dezelfde eigenschappen en kwaliteit vertoont als het traditionele PVC, maar minder belastend is voor het milieu. Deze kaarten kunnen daarnaast worden gerecycled zonder schadelijke of verontreinigende gassen voor het milieu, mits het in een composterende omgeving terecht komt.

Wat kan je allemaal doen met de Energiek Dordt pas? Om te beginnen: je toegangskaartje voor de eerste klimaatneutrale wedstrijd in het Nederlands Betaald Voetbal activeren. Scan de QR code en meld je aan! Bewaar de pas goed, want na de voetbalwedstrijd kan je hier hele leuke voordelen mee ontvangen. Met deze Energiek Dordt pas willen wij mensen, bedrijven en organisaties verenigen om samen nieuwe energie creëren in Dordrecht en Drechtsteden. Doen jullie ook mee?

Meer informatie hierover komt later.

Benieuwd naar het vervolgverhaal over de Energiek Dordt pas of benieuwd naar wat een gepersonaliseerde bio plastic kaart kan betekenen voor jouw organisatie? Ga naar www.multipost.com/plastic-card-solutions , bel Multi-Post via 078-6548222 of neem contact op met FC Dordrecht via 078-6130000.

Energiek Dordt; Samen nieuwe energie creëren in Dordrecht en Drechtsteden.

Met Energiek Dordt bouwt FC Dordrecht samen met partners aan een platform, een waardevolle community: Een samenwerking tussen het betaald voetbal, bedrijfsleven, onderwijs, wetenschap, gezondheidszorg, overheid en maatschappelijke organisaties. Met een gezamenlijke ambitie om samen nieuwe energie te creëren in Dordrecht en Drechtsteden.

Het is een nieuwe manier om met de verbindende kracht van een volkssport, als sociaal netwerk van 8,2 miljoen liefhebbers een bijdrage te leveren aan de gezamenlijke opgaven in de stad en de regio. Op het gebied van energietransitie, vitaliteit, mobiliteit & bereikbaarheid, bouwen & wonen, werken & economie. Met Energiek Dordt creëren we samen met partners voorwaarden om iedereen in de samenleving te bereiken, problemen op te lossen en ook innovaties aan te jagen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.