Melvin Boel nieuwe trainer FC Dordrecht

Melvin Boel is de nieuwe trainer van FC Dordrecht. De geboren Rotterdammer tekent een contract voor twee jaar aan de Krommedijk.

In 2013 begon Boel bij Feyenoord als assistent-trainer van de onder 18, in de jaren daarna heeft hij zich ontwikkeld in Rotterdam-Zuid. Vanaf juli 2022 is hij coach bij de onder-21 van de Rotterdammers. Met dat elftal heeft hij de beker gewonnen en is hij bovenaan geëindigd in de voorjaar-competitie.

Algemeen directeur Hans de Zeeuw kijkt uit naar de samenwerking met Boel: “Ik ben ongelofelijk enthousiast geworden van zijn energie die ik voelde tijdens onze gevoerde gesprekken. Met Melvin kunnen wij doorgaan met de lijn die wij vorig seizoen hebben ingezet. Aanvallend voetbal met als doel om het publiek te vermaken. Als we kijken naar de ontwikkeling die hij heeft gemaakt bij de jeugdelftallen van Feyenoord kan je niks anders zeggen dan dat hij toe is aan deze stap in zijn carrière.

Ook Melvin Boel kan niet wachten om te starten aan de Krommedijk: “De weg die Dordrecht is ingeslagen, zowel binnen als buiten het veld, is onwijs gaaf. Daar krijg ik heel veel energie van. Als je kijkt wat ze de afgelopen seizoenen hebben gepresteerd met goed voetbal, mooie resultaten en goede ontwikkeling bij spelers is dat iets wat bij mij past. We gaan proberen die lijn door te zetten.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.