Mathis Suray verlengt contract met FC Dordrecht

Mathis Suray heeft zijn contract met FC Dordrecht verlengd. De aanvoerder blijft nog twee jaar langer aan de Krommedijk. Dordt was al langer bezig de spelbepalende middenvelder aan zich te binden en afgelopen week kwamen beide partijen tot een akkoord. Zaterdag zette Suray definitief zijn handtekening onder een nieuwe eenjarige verbintenis met aansluitende optie.

 

Voor Dordt was het van groot belang Mathis Suray te behouden voor de club. Sinds zijn komst in 2020  is hij uitgegroeid tot één van de sterkhouders van FC Dordrecht. Vaak genoeg zei trainer Michele Santoni: “Mathis is de eerste die ik altijd in de opstelling zet”.

In drie en een half seizoen kwam de Belgische captain al tot bijna honderd wedstrijden voor de Schapekoppen waarin hij tot een steeds meer bepalende speler uitgroeide. “Voor de continuïteit binnen het elftal, hij is één van de dragende krachten, en inmiddels was er al volop belangstelling van andere clubs. Daarom zijn we heel blij Mathis langer te hebben kunnen behouden”, aldus algemeen directeur Hans de Zeeuw.

Mathis zelf is ook zeer tevreden met zijn nieuwe contract. “Dordrecht heeft me de kans gegeven en me altijd geholpen. Ik voel me hier gewaardeerd en heb het enorm zin bij de club. Bovendien heb ik een prachtig appartement in de stad, ik ben inmiddels een echte Schapekop geworden, hoewel ik nog steeds geen Nederlands spreek, haha. Maar ik ben wel blij op deze manier iets voor FC Dordrecht terug te kunnen doen, we gaan een mooie tijd tegemoet”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.