Mathis Suray verlaat FC Dordrecht

FC Dordrecht heeft een overeenkomst bereikt met Go Ahead Eagles betreffende de transfer van Mathis Suray. De Belgische middenvelder speelt sinds september 2020 in Dordrecht en maakt nu de stap naar de club uit Deventer.

Mathis Suray (Charleroi, 26-07-2001) maakte op 5 oktober 2020 zijn debuut voor de Schapekoppen in een wedstrijd tegen TOP Oss. Sindsdien heeft hij 118 wedstrijden voor FC Dordrecht achter zijn naam staan waarin hij 20 keer wist te scoren en wist hij veertien assists te leveren. Sinds april 2023 is de aanvallende middenvelder de vaste aanvoerder van FC Dordrecht nadat hij een jaar eerder tegen Telstar voor het eerst de aanvoerdersband om mocht doen.

Mathis blikt terug op een mooie tijd bij FC Dordrecht: “Het was een lang avontuur bij FC Dordrecht. Het was niet altijd even makkelijk, maar ik heb altijd het beste uit mijzelf gehaald voor de club. Ik wil dit mooie seizoen op de beste manier afsluiten met promotie naar de Eredivisie met FC Dordrecht. Ik wil iedereen die mij geholpen heeft in mijn tijd bij de club onwijs bedanken!”

Mathis, bedankt voor alles wat je voor FC Dordrecht hebt betekend. Onwijs veel succes bij Go Ahead Eagles!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.