Matchoholic app vanaf nu beschikbaar voor iedereen!

De Matchoholic app is vanaf nu ook beschikbaar voor alle Android toestellen! Voorheen was het alleen te downloaden als je een IOS-toestel had, maar vanaf nu is het voor iedereen te downloaden.

Matchoholic is een livescore-applicatie met snelle, gedetailleerde gegevens en statistieken van voetbal, basketbal en tennis. Het is beschikbaar in 173 landen in 7 verschillende talen. Inmiddels gebruiken 6,5 miljoen maandelijkse gebruikers over de hele wereld Matchoholic en genereren ze meer dan 10 miljard schermweergaven.

Naast live scores, statistieken en nieuws is de grootste kracht van Matchoholic om mensen samen te brengen via forumpagina’s. Het Matchoholic Forum, met zijn 3 miljoen maandelijkse gebruikers die 300 miljoen paginaweergaven genereren, is als een echte fanzone waar mensen samenkomen en van games te genieten.

Daarom wordt Matchoholic “het grootste stadion van de wereld” genoemd en matcht het uitstekend met de visie van FC Dordrecht om met Energiek Dordt een groot waardenetwerk te creëren tussen betaald voetbal, bedrijven, onderwijs, overheid en maatschappelijke organisaties.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.