Machtsstrijd in Maastricht

 

Na de overwinning vorige week op Jong PSV, gaat FC Dordrecht andermaal op zoek naar een overwinning. Ditmaal is MVV Maastricht de tegenstander. De ploegen treffen elkaar in Maastricht in stadion De Geusselt.

MVV Maastricht

De Schapekoppen spelen tegen een ploeg in vorm. Met twee overwinningen op rij tegen Helmond Sport en FC Eindhoven is MVV Maastricht geklommen naar de zevende plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Eerdere ontmoetingen

De wedstrijd eerder dit seizoen aan de Krommedijk ging met 1-2 verloren. Nadat de Limburgers op voorsprong kwamen trokken de Schapekoppen het voor rust nog gelijk via Elso Brito. Na rust ging MVV er toch met de drie punten via een doelpunt van Nicky Souren.

De vorige editie in De Geusselt eindigde ook in een 2-1 overwinning voor MVV Maastricht. Alle doelpunten vielen voor rust. Voor FC Dordrecht scoorde Seydine N’Diaye de enige treffer.

Jari Schuurman

Vorige week gaf Jari Schuurman tegen Jong PSV zijn zevende assist van het seizoen. Dit is het hoogste aantal voor een Schapekop sinds de terugkeer naar de Keuken Kampioen Divisie in 2015.

Arbiters

De scheidsrechter van aankomende vrijdag is Joey Kooij. Zijn assistenten zijn Stefan de Groot en Jordi Been. De vierde official van dienst is Jaafar Aafouallah.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.