Lee moet helaas weer schuiven in zijn elftal

Henny Lee valt met de deur in huis. “Het is echt jammer joh”, begint de trainer daags voor de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. “Zonde dat juist nu Kai van Hese en Didi Longuet zijn weggevallen. Didi was weer fit, maar is gisteren (woensdag, red.) door zijn rug gegaan, hij zit nu thuis. Zeker na het vertrek van Guy had ik weer op hem gehoopt omdat ik graag met een vast elftal wil blijven spelen.

Lee oogt gretig, de overwinning op Fortuna lijkt hem zichtbaar goed gedaan te hebben. Maar hij wil meer. “We spelen twee goede wedstrijden, maar pakken in de derde, die duidelijk minder pas, eindelijk de punten. Alles bij elkaar denk je dan toch wat te pakken te hebben na de winter, maar dan moet ik toch weer gaan schuiven in het elftal. Toch heb ik er vertrouwen in, deze groep kan echt wat.”

“We gaan een mooie uitdaging tegemoet”, vertelt Henny Lee die deze week Johan Versluis zo kort na zijn liesoperatie alweer aan zijn revalidatie zag beginnen. Bovendien keerde de jonge Salif Diao na zijn spierblessure terug in de groep. “Hij is weer fit, maar nog niet volledig inzetbaar, daarom begint hij op de bank.” Daartegenover stond wel dat enkele spelers deze week met griep te maken kregen. “Toch reken ik in Helmond allemaal op ze.”

FC Dordrecht wacht de komende weken een zwaar programma met achtereenvolgens Helmond Sport, Eindhoven, Sparta en Volendam. “Een mooie serie”, vindt Lee. “Ik heb er echt vertrouwen in hoor. Bovendien staan er een aantal jeugdspelers te trappelen om zich te bewijzen. En ook al vind ik Helmond één van de beste ploegen in de Jupiler League, wij moeten gewoon van onze eigen krachten uitgaan. De stap naar de subtop is echt niet zo groot, en die wil ik wel gaan maken”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.