Komend seizoen knallen de ballen uit je radio

Radio 538 officieel mediapartner van de Jupiler League, een van de meest doelpuntenrijke betaaldvoetbalcompetities van Europa

De Jupiler League en Radio 538 maken bekend dat zij met ingang van het komende voetbalseizoen een mediapartnership aangaan. Op het grootste radiostation van Nederland, met een marktaandeel van maar liefst 12%, worden wekelijks de wedstrijden uit de Jupiler League aangekondigd. Zo is al overeengekomen dat Wilfred Genee de luisteraars via radiospots informeert over de wedstrijden, het kampioenschap, de Jupiler Play-offs en de uitreiking van de Bronzen en Gouden Stier.

“Wij zijn ontzettend blij met deze krachtige mediapartner aan onze zijde. Deze alliantie sluit naadloos aan bij onze doelstelling om ons mediabereik te vergroten,” zegt Patrick Brand, Directeur Coöperatie Eerste Divisie (CED), “ tevens verwachten wij dat het voor meer stadionbezoek zorgt en dat we er nog meer kijkers via RTL en Eredivisie Live mee trekken.”

Jan Willem Brüggenwirth, algemeen directeur van Radio 538: “We omarmen voetbal al jaren. Mooi is dat met deze samenwerking nu ook nieuw talent de aandacht krijgt.”

De Jupiler League is dé weg naar de top voor voetballend Nederland. Menig topvoetballer speelde zich via de Eerste Divisie in de kijker. De Jupiler League brengt voetbal met passie en emotie.

De belangen van de achttien clubs worden behartigd door de Coöperatie Eerste Divisie. Het CED ondersteunt de clubs bij de verdere professionalisering van de Jupiler League en bij het ontwikkelen van centrale programma’s – van mediapartnerships tot maatschappelijk verantwoorde initiatieven als ‘Playing for Success’ (voor kinderen met leerachterstand) en ‘Sportivitieit en respect’.

Over Radio 538

Radio 538 is grappig, bruisend, onvoorspelbaar, stoer, eigenzinnig, jongensachtig, groots en meeslepend. Immers: RADIO = 538! Al meer dan 18 jaar het leukste en best beluisterde radiostation van Nederland. Met energie, gedrevenheid en passie voor radio is Radio 538 erin geslaagd zowel de meeste luisteraars, als de meeste adverteerders aan zich te binden en de absolute nummer 1 te worden! Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties 102.1/ 102.3 Flevoland, Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe en in Limburg op 891 AM te ontvangen. Radio 538 is ook via internet, kabel, digitale televisie en via mobiele telefoons op alle platforms als iPhone, Samsung, HTC, Blackberry en Nokia powered by Tunin.FM te beluisteren. Verder in heel Europa via de satelliet. Op 538gemist.nl zijn ook de beste audio en videofragmenten terug te vinden. Radio 538 is meer dan het bekende station alleen. Via de website zijn ook diverse digitale radiostations te beluisteren waaronder 538Juize, 538 Dance Department, 538 Hitzone e.a. Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire DJ’s Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Armin van Buuren, Tim Klijn, Jens Timmermans, Dennis Ruyer, Ruud de Wild, Niek van der Bruggen, Mark Labrand, Martijn Muijs en Barry Paf.

Kijk voor meer informatie op radio538.nl en radio538.info

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.