Kaartverkoop oefenwedstrijd Feyenoord begonnen

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang om komend seizoen weer een geweldig seizoen te maken. FC Dordrecht start met een topper tegen Feyenoord!

Op zaterdag 6 juli om 14:30 uur wordt de eerste oefenwedstrijd thuis afgetrapt aan de Krommedijk.

Seizoenkaarthouders

De kaartverkoop begint dinsdag 28 mei om 18:00 uur speciaal voor seizoenkaarthouders die hun kaart voor 2024-2025 al hebben verlengd.

Seizoenkaarthouders mogen GRATIS naar binnen. Wij proberen voor 6 juli de fysieke hardcard te op te sturen, mits deze op tijd geleverd wordt. Als dat niet lukt plaatsen wij een gratis kaart voor de seizoenkaarthouder in hun account of printen er voor hun in de eerste week van juli één uit.

Nog een extra pluspunt voor de huidige (of nieuwe) seizoenkaarthouder is dat je voor deze wedstrijd vier extra kaarten kan kopen online.

Voor de Clubkaarthouders hebben wij de aankoop op twee kaarten ingesteld. Na 10 juni – 08.00 uur wordt de verkoop opengesteld voor alle supporters.

Prijzen oefenwedstrijd

Tickets voor de Oost- en West-tribune kosten 15 euro.

Wil je op de Noord- of Zuid-tribune zitten, dan kost een ticket 10 euro.

Natuurlijk worden er nog andere oefenwedstrijden gespeeld in de aanloop naar het seizoen 2024/25. Deze worden op een later moment bekend gemaakt.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.