Jupiler League op zaterdagmiddag

De samenvattingen van de Jupiler League worden dit seizoen door RTL7 op zaterdagmiddag om 18.00 uur uitgezonden. Een nieuw tijdstip met een mogelijk verfrissende werking. Bovendien kan de Jupiler League nu ook dat “met het bord op schoot” gevoel krijgen. Een uur lang tussen zes en zeven alle samenvatting en interviews over de speelronde van vrijdagavond.

IMG_3668tvDe live-wedstrijden blijven onveranderd. Iedere vrijdag- en maandagavond wordt er op Eredivisie Live een wedstrijd rechtstreeks uitgezonden.

Patrick Brand, directeur van de CED: “Op de zaterdagmiddag beogen wij een breder publiek aan te spreken. Met name voor de jongere voetbalfans zal het nieuwe tijdstip beter uitkomen. Wij hopen zodoende meer nieuwe kijkers te kunnen bereiken.”

RTL7 vindt bij monde van zenderdirecteur Marco Louwerens: “De Jupiler League staat dicht bij de mensen in de regio en is een springplank voor nieuw talent. Met deze competitie blijft RTL 7 als tweede voetbalzender van Nederland een mooi en veelzijdig voetbalpakket houden. Met de verschuiving van het uitzendtijdstip kunnen wij onze kijkers niet alleen doordeweeks maar ook op zaterdag voetbal bieden.”

De Jupiler League is niet alleen de tweede voetbalcompetitie in Nederland,maar ook de op één na grootste Nederlandse sportcompetitie: jaarlijks ruim 1,2 miljoen stadionbezoekers en wekelijks miljoenen kijkers (landelijke en regionale tv), luisteraars (radio) en lezers (dagbladen, voetbalbladen, internet en mobiel).

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.