Jupiler League op FOX

De nieuwe basiszender FOX en de abonneezender FOX Sports Eredivisie gaan dit voetbaljaar extra veel Jupiler League uitzenden. In het seizoen 2013/2014 worden de Jupiler League wedstrijden gespeeld van vrijdag tot en met maandag. Op al deze dagen wordt uitgebreid aandacht besteed aan de kweekvijver van het betaald voetbal.

Live
FOX Sports Eredivisie zendt per speelronde drie live wedstrijden uit: op vrijdag om 20.00 uur, op zaterdag om 16.30 uur en op maandag vanaf 19.30 uur met een uitgebreide voorbeschouwing en de aftrap van de wedstrijd om 20.00. Op FOX Sports Eredivisie zijn ook Jupiler League wedstrijdsamenvattingen te zien op zaterdag om 16.00 uur, op zondag 19.00 en 21.30 uur en op maandag 19.30 uur.

Samenvattingen
Op de digitale tv-zender FOX zijn met de start van de vierde speelronde op 23 augustus elke vrijdagavond vanaf 23.15 uur de samenvattingen van de die avond gespeelde Jupiler League wedstrijden te zien in het programma Fox Sport Centraal. Op maandagavond wordt tijdens het programma FOX Voetbal vanaf 20.30 uur teruggeblikt op o.a. de hele Jupiler League competitieronde. FOX is via Ziggo en UPC te zien op kanaal 11, via KPN op iTV kanaal 14 en via CanalDigitaal op SD kanaal 58 en HD kanaal 52.

Jelle Beuker, operationeel directeur van de Cooperatie Eerste Divisie (CED): “Mede dankzij FOX kunnen voetbalfans voortaan de verrassende ontwikkelingen in de Jupiler League op de voet volgen en zelf ontdekken wie de aanstormende talenten zijn in het Nederlandse betaald voetbal.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.