Hoe scheidsrechter Danny Makkelie naar de eerste klimaatneutrale wedstrijd in het Nederlands betaald voetbal komt?

 

Op 19 mei is het zover: de eerste klimaatneutrale wedstrijd in het Nederlandse betaald voetbal. Als club zijn we ontzettend trots dat we hier deel van uitmaken en willen we ons steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst. Daarom hebben we Danny Makkelie samen met Reinier de Koning van onze mobiliteitspartner Ames uitgenodigd om jullie in een inspirerende video aan te moedigen om op een duurzame manier naar het stadion te komen.

In deze video zal Danny Makkelie zijn steun uitspreken voor milieuvriendelijke vervoersopties, zoals fietsen, carpoolen of het openbaar vervoer om zo de uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen te verminderen. Door op een duurzame manier naar het stadion te komen kunnen we samen bijdragen aan een betere wereld en laten zien dat we als club ons verantwoordelijk voelen voor het klimaat.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over deze video en dat jullie geïnspireerd worden om op een duurzame manier naar het stadion te komen tijdens deze bijzondere wedstrijd.

Laten we samen laten zien dat we met Energiek Dordt een positieve bijdrage kunnen leveren aan het milieu en onze planeet. Kijk dus snel naar de video en laat je aanmoedigen door Danny Makkelie om op een duurzame manier naar het stadion te komen tijdens deze klimaatneutrale wedstrijd op 19 mei 2023!

Met dank aan Fraimworks, Ames Autobedrijf, AA Lease, KNVB, Danny (Desmond) Makkelie, Pon Automotive voor de samenwerking. Een collectieve challenge om door samenwerking duurzaamheidsdoelen versnelt te realiseren. Voor FC Dordrecht, Gemeente Dordrecht en Smart Delta Drechtsteden.
Voor meer informatie: www.energiekdordt.nl
‘Samen creëren we nieuwe energie!’

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.