Historie FC Dordrecht

Dit jaar is een start gemaakt met het digitaliseren van het archief van FC Dordrecht. Foto’s, krantenknipsels, spelersbiografieën, videobeelden en statische gegevens worden verzameld om de historie van FC Dordrecht (vanaf 1972 dus) vast te leggen. Voornaamste doel is om alles via de officiële website beschikbaar te krijgen zodat de nostalgie voor iedereen toegankelijk is en blijft. Uiteraard is een archief nooit compleet, zeker niet voor een club waar altijd wel iets gebeurt.

Videobanden (vaak op VHS opgenomen) blijken afgelopen jaren sterk aan kwaliteit te hebben ingeboet. Daarom is nu het moment om videomateriaal te digitaliseren. Mocht je in een stoffige kast nog videobeelden van FC Dordrecht, DS’79, Dordrecht’90 of SVV/Dordrecht’90 hebben liggen… digitaliseer ze, of laat ons het voor je doen! Laat het even weten aan Gerard van den Houten: Gerard@woodsport.nl of neem contact op met de club. Ook fotoboeken van oud-spelers zijn heel welkom.

Uiteraard staan we altijd open voor tips, suggesties en ideeën.

Via het Youtube-kanaal van FC Dordrecht (http://www.youtube.com/user/fcdordrechtnl) zijn al enkele wedstrijden uit het verleden terug te kijken.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.