Hart4Slachtoffers organiseert benefiet voetbalwedstrijd voor aardbevingsslachtoffers Marokko, Turkije & Syrië

Op zondag 24 september vindt er een bijzondere voetbalwedstrijd plaats in het stadion van FC Dordrecht. De FC Dordrecht Legends, bestaande uit oud-spelers van de club, nemen het op tegen FC de Rebellen, een team van voormalige profvoetballers die bekend staan om hun rebelse gedrag. Het doel van deze wedstrijd is om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de recente aardbevingen in Turkije, Syrië en Marokko.

Bekende Schapekoppen zoals Moussa Kalisse, Guy Ramos, Nick Coster en Bart van Muijen doen mee aan de wedstrijd. Na lange tijd zetten zij weer hun voeten op het gras van het Matchoholic Stadion. Spelers die dit ook zullen doen zijn Nick van der Velden, Rachid el Khalifi en Adna Alisic. Johan Versluis en Adil Auassar zijn ook van de partij. Marco Boogers zal aanwezig zijn als legends coach.

Met deze wedstrijd zamelen we geld in voor de recente aardbevingsslachtoffers in Turkije, Syrië en Marokko. Deze landen zijn zwaar getroffen door de natuurrampen en hebben dringend behoefte aan hulp. Kaartjes kosten 15 euro en zijn beschikbaar op: tickets.fcdordrecht.nl. Alle opbrengsten gaan naar de stichting Minhaj, die helpt in het rampgebied.

Op 24 september, voorafgaand aan de benefietwedstrijd om 17.00 uur, kunnen kinderen en jongeren vanaf 13.00 uur gratis deelnemen aan sportieve clinics. Lokale sportaanbieders zoals voetbalclubs, dansscholen en kickbokskampioenen bieden deze clinics aan om jongeren kennis te laten maken met diverse sporten. GeeGee gaming organiseert ook een FIFA-toernooi waar je tegen vrienden kunt strijden voor de overwinning. Doe jij mee?

Wij nodigen je daarom van harte uit om deel te nemen aan het evenement op 24 september en het rampgebied te steunen door een kaartje voor het evenement te kopen. Kun je er helaas niet bij zijn, maar wil je wel iets betekenen voor het rampgebied? Maak dan een donatie via www.hart4slachtoffers.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.