Harry van den Ham interim-trainer bij FC Dordrecht

Voormalig clubicoon Harry van den Ham is bereid voorlopig de werkzaamheden van Theo Bos over te nemen. De 57-jarige Utrechter was in de eerste drie seizoenen van het toenmalige DS’79 goed voor veel doelpunten op de Krommedijk en keerde in 2000 als trainer/coach voor twee jaar terug in Dordrecht. Nu wil Van den Ham zijn oude club graag van dienst zijn, al heeft zijn beslissing een dubbel gevoel.

“Het is heel triest wat Theo is overkomen. Ik hoop daarom alleen maar dat mijn terugkeer zo kort mogelijk mag duren”, sprak Harry van den Ham woensdagavond in Den Haag waar hij bij de oefenwedstrijd tegen ADO aanwezig was. “Het enige belang is dat Theo er bovenop komt en dat ik vertrek. Zo is het besproken. Ik help de club heel graag, maar mijn grootste wens is dat Theo zo snel mogelijk voor de groep komt te staan”.

Donderdag begint Harry van den Ham zijn werkzaamheden en zal hij samen met Virgil Breetveld de training leiden. Aanstaande zaterdag bij de oefenwedstrijd in Katwijk tegen Quick Boys zal hij voor het eerst op de bank zitten. Het is wederzijds de bedoeling de ingezette lijn van Theo Bos voort te zetten. Indien de gezondheid van Bos verbetert en de oefenmeester in staat is om zijn werkzaamheden als coach weer te verrichten, zal hij terugkeren als hoofdtrainer van FC Dordrecht.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.