Halve seizoenkaart bij FC Dordrecht

FC Dordrecht beleeft een geweldig seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Er werd pas één keer verloren, op 18 augustus tegen Willem ll. Met gelijkespelen en knappe overwinningen zijn de Schapekoppen in eigen huis nog ongeslagen! Onder leiding van trainer Santoni lijkt het team een veelbelovende kans te hebben op deelname aan de play-offs voor promotie, of zit er misschien nog meer in? Het Dordtse elftal weet niet alleen de benodigde punten te behalen, maar scoort ook de meeste doelpunten in de competitie.

Met een halve seizoenkaart bij FC Dordrecht beleef je dit (tot nu toe) succesvolle seizoen van dichtbij. Je krijgt toegang tot de 10 thuiswedstrijden vanaf 1 december 2023 (beginnend met Roda JC) in de Keuken Kampioen Divisie, plus een extra wedstrijd tegen SC Cambuur in de tweede ronde van de KNVB Beker. Het is de perfecte manier om onze club te ondersteunen en te genieten van de mooie sfeer in het stadion.

De halve seizoenkaart zorgt ervoor dat je voordeliger uit bent. Je bespaart aanzienlijk in vergelijking met de aanschaf van losse tickets. Dit betekent dat je niet alleen deel uitmaakt van het avontuur, maar ook waar voor je geld krijgt.

We kijken ernaar uit je weer te zien in het stadion en jouw steun te voelen terwijl we samen met ons team op weg gaan naar een onvergetelijk seizoen. Bestel je halve seizoenkaart via tickets.fcdordrecht.nl

Prijzen halve seizoenkaart:
Oost: normaal €155 / kids en 65+ €120
West: normaal €125 / kids en 65+ €90
Noord: normaal €90 / kids en 65+ €65
Zuid: normaal €60 / kids en 65+ €50

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.