Geslaagd zaalvoetbaltoernooi

De teams van Soccer for Life en de FC Dordrecht Street League namen het donderdag 20 februari zaalvoetballend tegen elkaar op in de Reelandhal. Vier jongensteams en één meidenteam mochten in wedstrijden van 15 minuten hun voeten laten spreken.

Nadat alle teams tegen elkaar hadden gevoetbald werden er finalewedstrijden gespeeld. De meiden van de Roze Draken namen het op tegen Johan Versluis en de begeleiders van Soccer for Life (eindstand 2-2), team BZN streden met Dordtenaren om de 3e plek (gewonnen door team Dordtenaren) en de finale werd gespeeld tussen het team Soccer for Life en Team Netjes.

Team Netjes kwam na een achterstand van 3-0 uiteindelijk terug tot 3-2 en wist vlak voor tijd ook nog de 3-3 te maken. Deze titanenstrijd werd uiteindelijk afgerond met een strafschoppenserie en in het voordeel van Soccer for Life beslist. 

Alle deelnemers aan dit toernooi kregen een  FC Dordrecht bidon mee om hun dorst te lessen. De winnaars werden naast deze bidon ook beloond met een toegangskaart voor de wedstrijd FC Dordrecht – Fortuna Sittard.  De twee spelers die werd uitgekozen tot most valuable players ontvingen van Johan Versluis een FC Dordrecht voetbal.

De deelnemende teams van de FC Dordrecht Street League konden door hun deelname ook nog eens extra punten verdienen voor het Schapenkoppenklassement.

De Top 3:

1. Team Netjes………………………24
2. Roze Draken……………………..23
3. FC Dordrecht United………….19

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.