Gelijkspel in oefenduel tegen Go Ahead Eagles

In een besloten oefenwedstrijd behaalde FC Dordrecht een gelijkspel tegen de Eredivisieclub Go Ahead Eagles. De ploeg van Santoni krijgt al snel een kans waarbij Suray de bal op de paal schiet. Na een kwartier spelen ontstaat de eerste kans voor Go Ahead Eagles, doelman Plogmann weet goed te redden. Niet veel later is het Thibo Baeten die de 1-0 weet te scoren. Na een dieptepass op Serra weet hij Plogmann te omspelen en af te leggen op Baeten die rustig afrondt. Go Ahead Eagles verdubbelt even later de voorsprong via Pim Saathof, die scoort uit een hoekschop. Vijf minuten voor rust is het de man in vorm bij FC Dordrecht, Kriwak, die de stand naar 2-1 tilt door een kopbal (het zal u niet verbazen). Daarna is het opnieuw FC Dordrecht dat weet te scoren. Rechtsback Abdallah Aberkane scoort de gelijkmaker, 2-2. FC Dordrecht komt in de tweede helft op voorsprong, de ingevallen Joey de Bie weet Erwin Mulder te passeren en legt de 3-2 in het netje. Dean James is de man die de eindstand op het scorebord zet, hij scoort de 3-3. Zo eindigt de oefenwedstrijd tegen de Eredivisionist in een gelijkspel waarin veel spelers minuten kregen.

 

Opstelling Go Ahead Eagles: Erwin Mulder; Pim Saathof, Jamal Amofa, Gerrit Nauber, Dean James; Evert Linthorst, Enric Llansana; Jakob Breum, Darío Serra, Rashaan Fernandes; Thibo Baeten.

Opstelling FC Dordrecht: Luca Plogmann; Abdallah Aberkane, Jop van der Avert, Ilias Bronkhorst, John Hilton; Jari Schuurman, Mathis Suray, Tim Receveur; Korede Osundina, Rene Kriwak, Adrian Segecic

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.