FC Eindhoven – FC Dordrecht

FC Dordrecht speelt maandag de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Voor de beide formaties staat er het nodige op het spel. Eindhoven heeft een zege nodig om de minimale kans op het kampioenschap in leven te houden.

Bij de tweede club uit de Lichtstad voert voormalig international Erwin Koeman het bewind. De Europees kampioen van 1988 begon dit seizoen als verantwoordelijke man bij FC Utrecht, maar stapte op. In Eindhoven volgde hij eerder deze maand Ernst Faber op, die tussentijds verkaste naar PSV.

Van de afgelopen vijf confrontaties op Brabantse bodem won FC Dordrecht er vier, waarvan twee met grote cijfers (0-8 en 1-7). Om in de race te blijven voor de play-offs, kunnen Virgil Breetveld en co ook nu een positief resultaat goed gebruiken. De aftrap in het Jan Louwers Stadion vindt om 20.00 uur plaats. De leiding is handen van scheidsrechter Van den Heuvel. Het stadion zal vermoedelijk flink zijn gevuld, want supporters kunnen voor een bedrag van 2,50 euro naar binnen.

De busreis van de supportersvereniging zal wel doorgaan, maar in aangepaste vorm. In plaats van een touringcar zal er gereden worden met een klein busje.

Voor eventuele thuisblijvers wordt de wedstrijd live uitgezonden op Ere Divisie Live en is de wedstrijd te volgen via radio Rijnmond.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.