FC Dordrecht pakt zege in slotfase

FC Dordrecht heeft de thuiswedstrijd tegen sc Cambuur met 2-1 gewonnen. De ploeg van trainer Theo Bos werkte in de absolute slotfase een 0-1 achterstand weg tegen de Friezen.

In de eerste helft was sc Cambuur de bovenliggende partij. De club uit Leeuwarden kwam snel op voorsprong door een doelpunt van de uit Spijkenisse afkomstige Martijn Barto na slecht uitverdedigen van doelman Stef Doedee: 0-1.

Ook na de openingstreffer waren de gasten beter. FC Dordrecht kwam goed weg toen Martijn van der Laan de lat raakte en ook Bob Schepers en Oguzhan Turk faalden in de afwerking. Aan de andere kant was Johan Versluis gevaarlijk, maar zijn vrije trap trof geen doel.

Na rust was FC Dordrecht ook lang aanvallend onmachtig. De ploeg van Bos kwam nauwelijks voor het vijandelijke doel, waardoor de gasten eenvoudig overeind bleven.

In de slotfase ging de thuisploeg alles of niets spelen. Tom Beugelsdijk maakte vanuit het niets gelijk: 1-1. Het opgeleefde FC Dordrecht pakte in blessuretijd zelfs de zege. Invaller Kevin Tano werd onderuit gehaald in het strafschopgebied en Cecilio Lopes maakte vanaf elf meter geen fout: 2-1.

Later meer…

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.