FC Dordrecht blij met nieuwe spelersbus

Wierks is een bekende naam in Dordrecht en omstreken. Verkeersschool Wierks, zoals het bedrijf van de broers Lex en Ton volledig heet, is één van de grootste verkeersopleidingscentra van Zuidwest Nederland op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek, Arbo en Veiligheid. Ruim zes jaar geleden ontstond er een samenwerking tussen Verkeersschool Wierks en FC Dordrecht en sindsdien is een loyaal partnerschap ontstaan.

Lex Wierks vervoerde in die jaren het eerste en tweede elftal van FC Dordrecht door heel Nederland met de vertrouwde witte bus. Vorige week dinsdag presenteerde Lex Wierks vol trots de nieuwe spelersbus aan de spelers en technische staf van FC Dordrecht. De donkerblauwe touringcar biedt alle comfort en vooral ook meer ruimte aan de passagiers. Het kijkje in het interieur leidde tot groot enthousiasme bij spelers en trainers.

Vanavond zal de nieuwe spelersbus voor het eerst gaan rijden. Op weg naar Emmen zal de selectie en begeleiding in de van alle gemakken voorziene touringcar zich in alle rust kunnen voorbereiden op de wedstrijd.

FC Dordrecht is trots op de langdurige samenwerking tussen Wierks en de club en hoopt dat dit nog vele jaren zo zal blijven.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.