FC Dordrecht versterkt zich met Reda Akmum en Joep van der Sluijs

Reda Akmum en Joep van der Sluijs zijn Schapekoppen. De allebei 22-jarige spelers tekenen per direct een contract aan de Krommedijk.

Reda Akmum is een linkercentrale verdediger en traint al enkele dagen mee met het eerste elftal. De laatste club van Akmum was FC Utrecht waar hij één van de grotere talenten was tot dat meerdere blessures roet in het eten gooide.

Mark Ruijl is ondanks de blessures overtuigd van de kwaliteiten van Reda: Reda heeft veel pech gehad met blessureleed in de afgelopen twee jaar. Zijn vastberadenheid om terug te komen op het hoogste niveau valt hem zeer te prijzen. Wij willen Reda graag de kans geven om zich weer bij een club te voegen. Met zijn kwaliteiten en doorzettingsvermogen zijn wij ervan overtuigd dat hij alsnog de stappen gaat maken die Reda kan maken als voetballer.”

 

Ook nieuw in het M-Scores Stadion: Joep van der Sluijs.

Joep is een aanvallende middenvelder en komt over van de O21-Selectie van Feyenoord. Bij FC Dordrecht tekent hij een contract voor twee jaar met een optie tot nog een jaar. Naast het middenveld kan Joep ook prima uit de voeten op de flanken.

Mark Ruijl kijkt uit naar de komst van de 22-jarige Gelderlander: “Joep heeft zich afgelopen jaar bij Feyenoord O21 zeer goed ontwikkeld en was één van de sterkhouders in een team dat zowel kampioen als bekerwinnaar is geworden. Door de nauwe samenwerking met Feyenoord is er een mogelijkheid gevonden om Joep aan de selectie toe te voegen. Wij kijken erg uit naar zijn komst bij Dordrecht”

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.