FC Dordrecht partner Spotlights on!

Het Drierivierenpunt en de vier grote bruggen over de rivieren in de regio worden van maandag 14 tot en met zondag 19 november sensationeel verlicht. Iedere lichtshow vertelt een eigen, historisch verhaal. Vanzelfsprekend gebeurd dit met super zuinige LED-licht.

Op 19 november is het 601 jaar geleden dat de Sint-Elisabethsvloed plaats vond. Reden voor de Smart Delta Drechtsteden om de lichtshow te organiseren. De lichtshows van Spotlights On vertellen en waarschuwen ons voor het stijgende water door klimaatverandering.

Spotlights On is een initiatief van de zeven Smart Delta Drechtsteden gemeenten, FC Dordrecht, Economic Development Board, Mothership, Deal Drecht Cities en Dordrecht Marketing & Partners. Zij verbinden met LED-licht plekken die de regio letterlijk verbinden. Vanaf die locaties zwaaien enorme lichtbundels. Deze laserstralen zijn kilometers ver te zien. Met het licht worden ook verhalen uitgebeeld. Bijvoorbeeld van het kindje in een mandje dat samen met een poes is aangespoeld tijdens de Sint-Elisabethsvloed. GKN Fokker is hoofdsponsor van Spotlights On.

Tijdens het festival zijn er diverse bijeenkomsten en publieksevenementen.

Meer informatie via: www.spotlightson.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.