FC Dordrecht kijkt uit naar duel met Vitesse

FC Dordrecht kan zaterdag in de wedstrijd tegen Vitesse niet beschikken over Funso-King Ojo en Giovanni Korte. Korte kreeg gisteren al loopgips aangemeten, maar de rappe aanvaller is zoals bekend een maand of twee niet inzetbaar. Ook aanvoerder Ojo zal morgen niet in het veld staan tegen de Arnhemmers. Hij was afgelopen week in België voor een second opinion. De Belg hoeft geen ingreep te ondergaan en wordt opgetraind om pijnvrij te geraken.

Hoofdtrainer Brandts wilde niet te veel ophef maken over het geblesseerde tweetal: “Het is jammer, maar ik heb nog 20 spelers uit wie ik kan kiezen. Met een herstelde Meulens en Erixon Danso vers erbij, heb ik in elk geval extra opties in de voorste linie.”

Over tegenstander Vitesse zei Brandts: “Een goed combinerende en lastig te bespelen ploeg. Net als wij spelen zij zeer aanvallend, dus het kan een leuke, open wedstrijd worden. Beide teams hebben in de eerste zes speelronden te weinig gekregen voor het vertoonde spel en willen winnen. Vitesse herbergt meer kwaliteit dan de selectie van Dordrecht. Hun begroting is ook een veelvoud van die van ons. Maar dat zegt allemaal niets wanneer je aan de aftrap staat. Wij zullen ons eigen spel spelen en Vitesse proberen te ontregelen. Het zal normaal gesproken een vermakelijke wedstrijd worden voor het publiek in het stadion en voor de kijkers thuis. Wij kijken in elk geval uit naar het duel met Vitesse en zijn er klaar voor.”

Praktische informatie:
Kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de Ticketbox verkooppunten ( in Dordrecht: Primera Crabbehof of Dubbeldam) .
U heeft een clubcard of seizoenkaart nodig om kaarten te kopen.

Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.