FC Dordrecht gaat voor eerste thuiszege

Na de afsluitende training blikte hoofdtrainer Ernie Brandts vooruit op de wedstrijd van zaterdag.

“We hebben wederom een fantastische trainingsweek achter de rug. Conditioneel heeft de groep een prikkel gehad.
De partijen waren scherp. Zelfs zo scherp dat we de spelers moesten afremmen. De wil om te winnen is groot, ook op de trainingen dus.
Alles kan natuurlijk nog beter, maar zolang er elke week een stijgende lijn in zit ben ik tevreden. Er is een duidelijke kwaliteitsverbetering ten opzichte van een paar weken terug.”

Brandts heeft de basis elf al wel voor ogen. “We moeten opnieuw Funso missen, maar dat zagen we aankomen. Ricky heeft het vorige week goed gedaan op zijn plaats. Josimar Lima is nog niet speelgerechtigd en verder zitten Sem de Wit en Nando Wormgoor niet bij de wedstrijdselectie. Bij AZ zijn nog wat twijfelgevallen. Ik weet ook niet of het een voordeel of een nadeel is dat ze net twee keer hebben verloren. En wat de invloed is van het tijdelijk wegvallen van Van Basten, is ook niet te voorspellen. Overigens wens ik hem alle goeds en een spoedig herstel. AZ zal gebrand zijn op eerherstel na de slechte prestatie tegen Willem II. Maar wij spelen ook om te winnen en ik verwacht ook dat wij het spel zullen maken. AZ speelt graag reactievoetbal. Dat spel ligt hen ook goed. In de omschakeling zijn ze levensgevaarlijk. Daar zullen wij scherp op moeten zijn.”

Voor de wedstrijd tegen AZ zijn er nog enkele kaarten te koop bij de Ticketbox verkooppunten (in Dordrecht: Primera Crabbehof of Dubbeldam) hiervoor geldt geen clubkaart verplichting . De eventueel resterende kaarten worden morgen vanaf 18.45 uur bij de kassa verkocht. West is inmiddels uitverkocht.

Let op: Vanaf deze wedstrijd moet u betalen voor het parkeren bij het stadion bij thuiswedstrijden. U kunt voor € 50,- een parkeerseizoenkaart kopen bij de administratie* of bij het hek een losse dagkaart van € 5,- ( alleen bij beschikbaarheid van plaatsen).

Gratis parkeren kan bij Sportcomplex Halmahera, vlakbij het stadion.

* de administratie is elke werkdag van 9 tot 17.00 uur geopend. Of u mailt naar info@fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.