FC Dordrecht gaat samenwerking aan met Model House

Sinds het begin van dit voetbalseizoen hebben wij een extra upgrade doorgevoerd in onze Heeren Lounge, om zo nog meer het gevoel van thuiskomen bij FC Dordrecht te creëren. Voorafgaand aan de wedstrijden kunnen onze partners genieten van een heerlijk dinerbuffet geserveerd door Bon Bon Partyservice waarbij ze ontvangen worden door onze nieuwe hostessen van Modelhouse Hospitality.

Met het doel om de businessclub leden volledig op hun gemak te stellen, heeft FC Dordrecht recentelijk de handen ineengeslagen met Model House Hospitality. Model House Hospitality fungeert nu als één van de hospitality partners van FC Dordrecht. Model House is een full-service hospitality bureau voor representatieve hostesses en hosts. Model House beschikt over een selectief bestand van hardwerkende, professionele hostesses en hosts die flexibel inzetbaar zijn voor uiteenlopende werkzaamheden. Zij weten uit de praktijk wat echt werkt en de creatieve teams weten precies wat er nodig is om een evenement, promotie of een speciale gelegenheid tot een succes te maken. Het ultieme doel is om samen met de klanten te streven naar die onvergetelijke eerste indruk.

Marie Hendriks, de oprichter van Model House Hospitality, uit haar enthousiasme over de samenwerking: “Sinds een aantal weken ontvangen en verwelkomen wij met veel plezier alle gasten in De Heeren Lounge. ”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.