Dordrecht en Webmyday verlengen samenwerking

De samenwerking tussen FC Dordrecht en Webmyday gaat al vele seizoenen terug. Ooit begon Webmyday met stoelen bij de Young Businessclub, maar inmiddels heeft Webmyday al jaren vaste stoelen en ondersteunen zij FC Dordrecht op online gebied. Zo hebben ze bijvoorbeeld de website gemaakt en in beheer.

Wie is Webmyday?
Webmyday is een jong en dynamisch onlinemarketingbureau, wat gevestigd is in Dordrecht. Vanuit het hoofdkantoor wordt er sinds 2010 elke dag voor meer dan 200 klanten aan de online optimalisatie gewerkt. Door de jaren heen zijn zij flink gegroeid en bestaat het team uit gedreven online marketing- en webdesignspecialisten. Het maakt voor hen niet uit of je wilt opvallen met Facebook, Google of Pinterest. Webmyday zal er alles aan doen om je optimaal te begeleiden.

Menno de Munter, directeur van Webmyday: ‘’Webmyday is geïnspireerd geraakt door Energiek Dordt. We gaan mee in de visie om Dordrecht en omstreken gezonder en duurzamer te maken en dragen hier graag ons steentje aan bij. Hierdoor is er besloten om de fijne samenwerking die we al jaren hebben, te verlengen tot seizoen 2022-26 en daarnaast nóg intensiever te maken. Wij zullen de nieuwe website gaan maken en onderhouden. Ook blijven we FC Dordrecht versterken op het gebied van online activiteiten.’’

Soufiane Haddad, commercieel manager FC Dordrecht; ‘’De transitie met Energiek Dordt brengt ook dat we ons online opnieuw moeten positioneren. Wij willen onze achterban dagelijks gaan infomeren en vooral inspireren met authentieke verhalen met als rode draad Energiek Dordt. In een tijd waarin onze achterban en onze doelgroepen vooral digitaal bereikt worden is een partnership als deze relevanter dan ooit’’.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.