EndeOnline ontwikkelt EnergiekDordt.nl

De nieuwe website van Energiek Dordt is onlangs gelanceerd en heeft indruk gemaakt op onze bezoekers. De website is samen met EndeOnline ontworpen om Energiek Dordt als platform te visualiseren, nieuwsberichten te delen van partners en anderen te inspireren om ook samen te werken. Binnenkort zullen partners hier ook met elkaar kunnen communiceren, vraag en aanbod kunnen delen en worden innovaties aangejaagd op de voor hen relevante thema’s.

Groeiend platform

Op de site ontmoet je inmiddels meer dan 100 MKB bedrijven, 4 onderwijsinstellingen, 9400 studenten/leerlingen (hbo, mbo, vmbo), 39 organisaties/bedrijven programmaraad energieakkoord, een potentieel van 89 verenigingen, 7 gemeenten Smart Delta Drechtsteden met zo’n 300.000 inwoners, 29 bestuurders van bedrijven/overheid/kennisinstellingen, 225.000 muziekliefhebbers en natuurlijk het betaald voetbal met 8,2 miljoen liefhebbers. Energiek Dordt wil samen nieuwe energie creëren voor Dordrecht en Smart Delta Drechtsteden.

Wij bedanken onze partner Sander van EndeOnline voor de samenwerking waardoor EnergiekDordt.nl binnen een maand is gerealiseerd. Soufiane Haddad, commercieel creatief manager FC Dordrecht: ‘’Het was een genoegen om met jou samen te werken tijdens dit project. Jouw expertise op het gebied van webontwikkeling heeft ons geholpen om onze visie te vertalen naar een prachtig en gebruiksvriendelijke website’’

www.energiekdordt.nl

De website van Energiek Dordt laat zien dat we met de verbindende kracht van het betaald voetbal, een sociaal netwerk van 8,2 miljoen liefhebbers vele mensen, bedrijven en organisaties kunnen verenigen. Ook in Dordrecht en Smart Delta Drechtsteden zijn er nu en in de toekomst gezamenlijke opgaven op het gebied van energietransitie, vitaliteit, bouwen en wonen, bereikbaarheid en mobiliteit, werken en economie. Deze gezamenlijke opgaven zijn complex (er gebeurt en verandert veel in de wereld) en kunnen alleen door samenwerking tot een goed resultaat worden gebracht.

Door met de verbindende kracht van een volkssport, samen met partners uit verschillende sectoren een waardevolle community (club) te bouwen, kunnen we iedereen in de samenleving bereiken. Met het belang van de gemeenschap voorop, creëren we voorwaarden om niet alleen met elkaar problemen op te lossen, maar vooral ook om door samenwerking nieuwe ideeën, initiatieven, diensten, producten en nieuwe verdienmodellen te creëren.

Samen nieuwe energie creëren.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.