Eerste FC Dordrecht x Energiek Dordt Business Cup groots succes

De eerste FC Dordrecht x Energiek Dordt Business cup was een groots succes. Tien teams maakte zich woensdag 15 mei op voor een spannende onderlinge strijd. Teams vanuit de Smart Delta Drechtsteden streden om een felbegeerde plek in de finale in het M-Scores Stadion de Krommedijk.

Van de volgende teams wisten er twee een onwijs spannende finale van te maken! De teams die meededen aan deze sportieve en gezellige middag zijn FC Dordrecht met een Energiek Dordt team, Riwal, Saltwater Engineering B.V., DIKW Intelligence, Verkeersschool Wierks , GOB Safety & Security Support BV, EPC, Albert Heijn Cees van der Poel, RentalMatch Green Power en YasBouw.

De twee laatstgenoemde speelde in het M-Scores Stadion een ontzettend spannende finale waar RentalMatch Green Power als eerste team de Business Cup de lucht in mocht tillen! Van harte gefeliciteerd! Team captain en oud-speler van FC Dordrecht Rachid el Khalifi nam namens Rental Match de trofee in ontvangst.

Graag nog een bedankwoord aan de partners die vandaag mede mogelijk hebben gemaakt! Van Zanden Sportprijzen, bedankt voor de mooie medailles en trofeeën. Medplus, dank voor de expertise en de goede zorgen. Fraimworks was ook aanwezig en schoot beelden voor de aftermovie die spoedig jullie kant op komt!

Alle FC Dordrecht Legends, bedankt voor jullie komst en sportiviteit!

Wij kijken terug op een mooi event en kijken uit naar volgend jaar!

#FCDordrecht #SamenNieuweEnergieCreëren

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.