Een Inspirerend Fabrieksbezoek met de FC Dordrecht Business Club bij House Gassan

In de dynamische wereld van het zakendoen zijn netwerken en het opbouwen van sterke relaties van onschatbare waarde. Om deze reden organiseerde de FC Dordrecht Business Club onlangs een bijzonder fabrieksbezoek bij Gassan Diamonds, een van ‘s werelds meest gerenommeerde diamantbedrijven. Het evenement bood de leden van de business club een unieke gelegenheid om de fascinerende wereld van diamanten te verkennen, terwijl ze tegelijkertijd hun professionele netwerk uitbreidden.
Het fabrieksbezoek begon met een warm welkom van het team van Gassan Diamonds, dat de deelnemers begeleidde door oude diamant fabriek. Het was een oogverblindende ervaring om de schittering en pracht van de diamanten te aanschouwen die daar tentoongesteld werden. Van tijdloze juwelen tot exclusieve horloges, elk stuk straalde vakmanschap en luxe uit.
Na de inspirerende showroomrondleiding werden de leden meegenomen naar de werkplaatsen waar het echte ambacht plaatsvindt. Hier kregen ze een zeldzaam inzicht in het productieproces van diamanten en de complexe technieken die worden gebruikt om deze kostbare stenen te slijpen en te bewerken. Het was een meeslepende ervaring om te zien hoe de diamantslijpers met ongeëvenaarde precisie de ruwe stenen omtoverden tot sprankelende juwelen.
GASSAN staat voor diamanten, sieraden en luxe horloges. Het merk GASSAN vertegenwoordigt vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid voor meer dan 75 jaar. Het bedrijf werd opgericht door ‘grootvader’ Samuel Gassan in 1945 en kernactiviteit in die tijd was het slijpen van diamanten. Gassan Diamonds is niet alleen een expert op het gebied van diamanten, maar ook een bedrijf dat trots is op zijn rijke geschiedenis en culturele betekenis. Tijdens het bezoek kregen de deelnemers de kans om meer te leren over de historische achtergrond van het bedrijf en hoe het zich heeft ontwikkeld tot een wereldwijd erkende naam in de diamantindustrie. Het was een herinnering aan het belang van erfgoed en vakmanschap in een snel veranderende wereld.
GASSAN is de officiële dealer van meer dan 20 van ‘s werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan 60 van ‘s werelds meest exclusieve horlogemerken. Deze verschillende merken worden verkocht in de GASSAN winkels. Ook is GASSAN zeer trots om het ‘meer dan briljant’ slijpsel, GASSAN 121 en de ultieme ‘mix and match jewelry’, Choices by DL aan u te presenteren. Beide collecties zijn in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd, evenals onze andere eigen merken: TROPHY BY GASSAN, GASSAN pre-owned en Gigi by GASSAN.
Naast het educatieve aspect bood het fabrieksbezoek ook volop mogelijkheden voor de leden van de FC Dordrecht Business Club om met elkaar in gesprek te gaan en nieuwe contacten te leggen. Het evenement bevorderde de onderlinge verbinding tussen professionals uit verschillende vakgebieden en opende de deur naar mogelijke zakelijke kansen en samenwerkingen.
Het fabrieksbezoek bij Gassan Diamonds met de FC Dordrecht Business Club was zonder twijfel een inspirerende en memorabele ervaring voor alle deelnemers. Het gaf hun de gelegenheid om zich onder te dompelen in de wereld van luxe en vakmanschap, terwijl ze tegelijkertijd hun zakelijke netwerk uitbreidden. Dergelijke evenementen benadrukken het belang van het opbouwen van sterke relaties binnen de zakenwereld en het delen van kennis en ervaringen.
 
Na de reis naar Amsterdam is de FC Dordrecht Business Club doorgereden naar Den Haag waar de Schapekoppen aantraden tegen ADO Den Haag. De businessleden werden ontvangen in de businesslounge van het Bingoal Stadion, waar zij hebben genoten van een fantastisch diner om terug te blikken op het bezoek aan GASSAN en vooruit te blikken op de wedstrijd.
 
De avond werd afgesloten met de wedstrijd ADO Den Haag – FC Dordrecht. De FC Dordrecht Business Club kreeg een enerverende wedstrijd voorgeschoteld. In een vermakelijk duel speelden de ploegen met 2-2 gelijk. De dag heeft aangetoond dat voetbal kan zorgen voor verbinding op sportief, maatschappelijk maar ook zeker zakelijk gebied. Daarom zal FC Dordrecht zich met de Business Club blijven inzetten om dergelijke evenementen te organiseren om leden de kans te bieden samen te komen en te verbinden door middel van het voetbal.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.