Drukke agenda voor Juniorclub De Lammetjes

Onze Juniorclub De Lammetjes hebben weer heel veel activiteiten gepland voor dit jaar. We hebben ze even op een rijtje gezet.

Bij alle activiteiten, behalve bij kamp en de avondvierdaagse, zal bij veel aanmeldingen geloot worden. Dit komt omdat we maar een beperkt aantal kinderen mee kunnen laten doen, helaas!

Ben je nog geen lid of wil je meer weten over onze Lammetjes?
Klik dan op deze link: Juniorclub De Lammetjes

PAASKAMP VAN VRIJDAG 3 T/M MAANDAG 6 APRIL

Als je je nog niet hebt aangemeld, doe dat dan snel. Aanmelden kan t/m 1 maart 2015. Het wordt echt een super gaaf kamp met sport/spel en ontspanning. Inschrijven is voor kinderen vanaf 6 jaar t/m 16 jaar!
Kosten 47,50 euro. Verder heb je geen geld nodig op kamp, je krijgt alles van ons.

ZAALVOETBALTOERNOOI BIJ SPARTA OP WOENSDAG 25 FEBRUARI

Ook dit jaar zijn we weer uitgenodigd om mee te doen met het zaalvoetbaltoernooi, georganiseerd door Sparta. Het toernooi bestaat uit 3 leeftijdspoules. Voor elke poule mogen we 1 of 2 teams meenemen. We spelen als FC Dordrecht zijnde tegen Sparta, Willem II en NAC.

We verzamelen om 12.00 uur bij het supportershome. We zullen rond 17.30 uur terug zijn. Verdere informatie ontvang je als je meegaat. De kosten voor het toernooi zijn 1,50 euro.
Als er plek over is in de spelersbus, bestaat er een mogelijkheid dat ouders mee kunnen rijden. De kosten voor ouders zijn 5,00 euro. Ouders kunnen sowieso op eigen vervoer naar Rotterdam afreizen.

AVONDVIERDAAGSE IN JUNI 2015

Dit jaar lopen we natuurlijk weer mee met de avondvierdaagse. Vorig jaar hebben we de 2e prijs gewonnen, dus dit jaar willen we de 1e prijs halen. Je kunt je vast opgeven, nadere informatie volgt.

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP KNIKKEREN OP ZATERDAG 20 JUNI

De kidsclub is uitgenodigd om met alle kidsclubs uit de eredivisie deel te nemen aan de finale van het Nederlands kampioenschap knikkeren. Dit is op zaterdag 20 juni in de dierentuin in Amersfoort. Hier mogen 20/25 kinderen aan meedoen in de leeftijd 5 t/m 12 jaar. Naast het knikkeren kunnen we gezellig met zijn allen de dierentuin bezoeken.
Mocht je dit leuk lijken, geef je dan nu vast op, nadere informatie volgt nog. We hopen jullie op al onze leuke en gezellige activiteiten te zien.

Opgeven kan alleen via mail jcdelammetjes@hotmail.com. Dit doen we expres om verwarring te voorkomen. Schrijf duidelijk in je mail voor welke activiteit je je wilt opgeven. De activiteiten zijn voor jongens en meisjes.

Groetjes namens het bestuur en onze vrijwilligers,
Jolanda, Patrick, Mandy, Pascal, Frank, Paco, Samantha, Petra, Chris en Conchita

Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.