Druk weekend voor de boeg

Lang heeft de selectie van trainer Henny Lee niet om te genieten van de 0-1 zege in Eindhoven. Met 2 thuiswedstrijden in 1 weekend voor de boeg zal er vooruit gekeken moeten worden.

Vrijdag speelt FC Dordrecht tegen Sparta Rotterdam. De ‘derby’ met de Rotterdammers is altijd een spektakel op het veld en houdt de gemoederen altijd bezig. Deze wedstrijd begint om 20.45 uur en wordt live uit gezonden op EreDivisie Live. Diverse supporters zijn bezig met het voorbereiden van een sfeeractie.

Maandag speelt FC Dordrecht tegen FC Volendam. De ploeg uit het vissersdorp wordt getraind door oud FC Dordrecht trainer Gert Kruys. De wedstrijd tegen Volendam werd eerder dit seizoen afgelast wegens een onbespeelbaar veld in het GN Bouw stadion.

FC Dordrecht hoopt op zoveel mogelijk steun van de supporters bij beide wedstrijden. De supporters kunnen een belangrijke rol spelen in het winnen van deze wedstrijden. Bij winst doet FC Dordrecht goede zaken in de derde periode, maar verstevigt het ook haar plaats in het linkerrijtje van de Jupiler League.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.