Drie uitwedstrijden op rij

FC Dordrecht staat een zware tien dagen voor de boeg. In anderhalve week tijd staan de uitwedstrijden bij Willem II, Helmond Sport en Cambuur op het programma. Drie regelrechte toppers die van groot belang kunnen zijn.

Willem II, woensdag 26 september 20:00 uur:
Voor de beker kwam er voor Dordt tegen eredivisionist Willem II een grote tegenstander uit de koker. De wedstrijd is geprogrammeerd op woensdag 26 september om 20:00 uur. Voor de supporters geldt een verplichte combiregeling waarvoor nog kaarten verkrijgbaar zijn. Ook in de bus is nog plek.

Het vertrek is gepland om 18:30 uur en de kaarten kosten € 19,00 voor leden van de Supporters Vereniging. Lammetjes en AOW’ers krijgen een tientje korting, niet-leden betalen tien euro meer. In het supportershome kan woensdag vanaf 17:30 uur nog ingeschreven worden.

Supporters kunnen ook met de autocombi naar Tilburg. Registreren vooraf in het supportershome is hiervoor wel verplicht. De kaarten kosten € 7,50 en zijn uitsluitend bij de Supporters Vereniging verkrijgbaar. De kassa’s van het uitvak zijn woensdagavond gesloten.

Helmond Sport, maandag 1 oktober 20:00 uur:
Komende maandag staat de uitwedstrijd bij de huidige nummer 1 van de Jupiler League op het programma. Een mooie pot waar mogelijk de beslissing voor de eerste periode al zou kunnen vallen. Maar waar mogelijk ook een stunt te halen zou zijn…

De supporters mogen met eigen vervoer naar Helmond, maar uiteraard organiseert de Supporters Vereniging ook een busreis. Het vertrek is gepland om 18:00 uur vanaf de Krommedijk. Kaarten kosten € 27,50 voor leden. Het gebruikelijk tientje korting voor Lammetjes en AOW en tien euro opslag voor niet-leden.

Cambuur, vrijdag 5 oktober 20:00 uur:
De eerste periode wordt afgeloten in Leeuwarden, van oudsher een moeilijk te slechten bolwerk voor Dordrecht. Maar de mooiste triomf uit de clubgeschiedenis, hoewel al een kwart eeuw geleden, geeft de lange reis nog altijd een nostalgisch tintje. De huidige nummer drie van de ranglijst aast ook nog op de eerste prijs van het seizoen, maar dit FC Dordrecht lijkt tot veel in staat. Het kan een spannend avond gaan worden.

Voor de supporters geldt een verplichte combiregeling. De bus vertrekt om 16:00 uur en kaarten kosten € 35,00 inclusief toegangskaart.

Inschrijven kan bij de komende wedstrijden en volgende week donderdagavond in het supportershome.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.