Dordts wintercircus Royal 2023/2024 – Het familie-uitje tijdens de kerstvakantie!

Van 22 december 2023 tot en met 7 januari 2024 keert Wintercircus Royal terug naar de Laan van Europa in Dordrecht!

Vorige winter bezochten ruim 12.500 bezoekers de voorstelling. Dit jaar is Wintercircus Royal nóg grootser, beter en spectaculairder!

In een nieuwe tent, die met comfortabele kuipstoelen plaats biedt aan ruim 1100 bezoekers, ontstaat een sfeervolle circusbeleving.

Dat is niet alles. Want Dordts Wintercircus Royal presenteert uiteraard een volledig nieuw programma van grote klasse. Daarin zie je de volgende artiesten:

Alfredo Lorenzo – illusies

Alfredo Lorenzo is een van de allergrootste circustalenten die Nederland rijk is. Kleinere magische momenten, mysterieus verdwijnwerk en stunts als ‘The Drill of Death’, laten het publiek met één vraag achter: hoe is dit mogelijk?!

Stefany Hones – swingtrapeze

Stefany Hones beweegt zich hoog boven het publiek in een spectaculaire act aan de swingtrapeze. Vliegwerk vol met vaart, knappe poses en waanzinnige stunts aan de trapeze!

Victorr Robayo Troupe – motoren in ‘The Globe of Death’

Niet eerder zag je een soortgelijk spektakelstuk in de piste van Wintercircus Royal. De ‘Victorr Rabayo Troupe’ scheurt met vier motoren in The Globe of Death een ongekende circusact bij elkaar.

Les Torres – unicycle

Eenwielers, tweewielers, grote fietsen en hele kleine. In een vermakelijke circusact ontdek je het acrobatische werk van de drie Italiaanse topartiesten!

Oleksandr Yenivatov – slangenmens

Oleksandr Yenivatov gooide in 2022 hoge ogen bij het wereldberoemde ‘America’s Got Talent’. En dat was niet voor niks. Oleksandr is een slangenmens 2.0. Zijn lichaam wurmt zich in bizarre posities die je versteld laten staan.

Duo Torres – jonglage

Twee gentlemen. Twee topjongleurs. Het ‘Duo Torres’ brengt verfrissend jongleerwerk in de piste van Wintercircus Royal. Daarbij vliegen jongleerkegels én kleding om de oren!

SuperSkaters – rolschaatsacrobatiek

De Nederlandse Remy en Shannon brengen als de ‘SuperSkaters’ een on-Nederlandse act naar Wintercircus Royal. Een tempovolle act vol met risico’s. Neem plaats op het puntje van je stoel, knipper niet te veel met je ogen en laat je verbazen!

Duo Torres – diabolo’s
Naast hun jongleerwerk brengt het ‘Duo Torres’ een flitsende act met diabolo’s. Hoog, hoger, hoogst. Snel, sneller, snelst!

Victorr Robayo Troupe – hoge draad
De heren van de Victorr Rabayo Troupe bewandelen het strakke draad. Balanceerwerk van hoog niveau, hoog boven de grond. Een van de highlights: de levensgevaarlijke menselijke piramide. En de rest? Je beleeft het allemaal in Wintercircus Royal!

Los Ginos – clowns

De voorstelling is natuurlijk niet compleet zonder humor! ‘Los Ginos’ zijn terug! Deze Nederlandse topclowns combineren muzikaliteit en hilariteit in hun acts. Lachen: gegarandeerd!

Antonie Teuteberg – spreekstalmeester
Antonie Teuteberg is de gastheer van Wintercircus Royal. Als spreekstalmeester is hij de sympathieke circusdirecteur die alle artiesten aan- en afkondigt.

Speciaal voor de FC Dordrecht supporters hebben we een kortingscode! Gebruik de couponcode FCD bij de reservering en vervolgens zal de korting direct verrekend worden. Let op: deze kortingscode is geldig t/m 1 december.

De korting is geldig op alle shows en alle rangen.

Koop hier je tickets: https://www.dordtscircus.nl/

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.