Dordtenaren gaan internationaal

Na de heerlijke overwinning op SC Cambuur vertrekken er een aantal spelers om interlands te spelen. Verdeeld over de hele wereld worden deze interlands gespeeld, in dit overzicht lees je waar de Dordtse Schapekoppen zich bevinden!

 

Rocco Robert Shein

Rocco Shein is wederom opgeroepen voor de selectie van Estland. Shein speelde tot nu toe zeven wedstrijden voor het eerste elftal van Estland. In de vorige interland periode speelde hij 45 minuten in de interland tegen België, na rust kwam hij in de ploeg. Vrijdag 13 oktober speelt Estland thuis tegen Azerbeidzjan voor de EK Kwalificatie. Estland staat op dit moment laatste met vijf punten achterstand op de derde plaats en twaalf op de tweede plaats. De tweede plaats betekent plaatsing voor het EK. Dinsdag 17 oktober speel Estland een vriendschappelijke wedstrijd tegen Thailand.

Trevor Doornbusch

Trevor Doornbusch heeft inmiddels drie wedstrijden gespeeld voor het elftal van Curaçao. Afgelopen interlandperiode speelde hij twee wedstrijden, in elk hiervan kreeg hij één goal tegen. Vrijdag 13 oktober speelt Curaçao thuis tegen Panama, vervolgens speelt Curaçao woensdag tegen Trinidad en Tobago. In de CONCACAF Nations League is de ploeg van Dean Gorré nog puntloos.

Bartek Smolarczyk

Bartek Smolarczyk maakte 8 september van dit jaar zijn debuut voor Polen o20. In de wedstrijd tegen Portugal won de Poolse ploeg en Smolarczyk speelde de hele wedstrijd. Ook tegen Duitsland speelde de jonge verdediger de hele wedstrijd, er werd met 1-1 gelijkgespeeld. Bij de Polen is Smolarczyk opgevallen, hij is voor de eerste keer opgeroepen voor Polen o21. De Poolse talenten nemen het donderdag op tegen de talenten van Slowakije, dinsdag volgt de wedstrijd tegen Estland.

Wij wensen Rocco, Trevor en Bartek veel succes bij de wedstrijden en hopen uiteraard op winst! De resultaten lees je volgende week hier op de site!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.