Dordt tegen Telstar eindigt zoals het begon

In de thuiswedstrijd tegen Telstar heeft FC Dordrecht niet het gewenste resultaat kunnen behalen, het treffen dat toch alleszins het aankijken waard was eindigde in een doelpuntloos gelijkspel: 0-0.

Het Matchoholic Stadion bood in de nevel van de vroege winteravond een intiem decor waarin de Schapekoppen zich van meet af comfortabel in leken te voelen. Ìn het openingskwartier voetbalde de thuisclub zich naar een handje vol mogelijkheden waarin Camara en Balde de score hadden kunnen openen.

Met de nieuwelingen Sahverdi Cetin en Abdallah Aberkane op het middenveld maakte FC Dordrecht een degelijke indruk. Gaandeweg werd Telstar de bal vaker gegund, maar de gasten wisten daar geen moment gevaarlijk mee te worden. Omdat Dordt de weg naar het doel van invaller keeper Houweling ook niet meer kon vinden, kabbelde deel één gemoedelijk naar het rustsignaal.

In de tweede helft werd de voorstelling bij vlagen best vermakelijk toen beide partijen om beurten gas probeerden te geven. Scheidsrechter Eijgelsheim liet de duels zoveel als mogelijk duels zijn waardoor de vaart er in kon blijven. Alle goede bedoelingen leidden echter niet meer tot spektakel voor de doelen.

De fragiele scorebalans hield de wedstrijd tot het laatst wel boeiend, het kon immers zomaar alsnog gebeuren. Dat feestje ging de Krommedijk voorbij, maar met de tweede ‘clean sheet’ op rij kon er toch met een positief gevoel naar huis gegaan worden.

Opstelling FC Dordrecht: Bossin; El Azzouzi, Van Huizen, Van der Avert; Aberkane, Reemst (83. Miceli), Cetin, Brito (79. Savastano); Camara (72. Tremour), Longo (79. Doesburg), Baldé.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.