Dordrecht speelt in het rood

Voor de competitieopening tegen NAC treedt FC Dordrecht vanavond in eigen stadion aan in het nieuwe rode uittenue voor dit jaar. Het transport van kledingleverancier Capelli was onderweg zoveel oponthoud tegengekomen dat het de nieuwe thuisshirts niet tijdig aan de Krommedijk kon afleveren.

Terug in de tijd dus, terug naar de jaren zeventig van de vorige eeuw toen FC Dordrecht de thuiswedstrijden in rode shirts speelde. Een nostalgische avond in het 51e clubjaar.

Goed nieuws is dat de Noord tribune weer helemaal van spiksplinter nieuwe stoelen is voorzien en dat de nieuwe catering achter het doel in gebruik genomen gaat worden. Met de nieuwe LED Boarding en nieuwe luifels op de tribunes achter beide doelen heeft het Matchoholic Stadion deze zomer een verfrissende upgrade gekregen.

Voor de West tribune zijn over de hele lengte de hekken weg gehaald. Een geste van gastvrijheid en klantvriendelijkheid en eveneens een verbetering van de aanblik in het stadion. Uiteraard is het de bedoeling dat deze lage afscheiding door iedereen gerespecteerd zal blijven worden. Het is nu nog maar een kleine stap over het hek heen, maar dat is dan ook gelijk een grote stap richting de uitgang en heel lang niet meer terugkomen. Een ieder die het veld betreedt riskeert een boete van € 2.500,00 en een stadionverbod van vijf jaar.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.