Dordrecht op weg naar Excelsior

Vanavond speelt FC Dordrecht de uitwedstrijd bij Excelsior, een treffen dat regionaal al jaren de titel Rijnmond Derby draagt. Maar de komende uitgave hiervan heeft na de ontwikkelingen op de Krommedijk afgelopen week een extra dimensie gekregen.

Dat geldt ook voor Adnan Alisic en Moussa Kalisse die tegen hun voormalig en zelfs huidige werkgever aan zullen treden. Maar ook voor Fouad Idabdelhay en Romario Kortzorg die respectievelijk voor het eerst fit en voor het eerst speelgerechtigd bij de selectie zitten.

En natuurlijk is dat ook van toepassing op Virgil Breetveld, Rody Hoegee en Henk Vos die voor het eerst gezamenlijk als technische leiding op de bank plaats zullen nemen.

In de heenwedstrijd liet FC Dordrecht in de vijfde minuut van de toegevoegde speeltijd alsnog twee punten liggen toen het Elvis Manu alsnog de gelijkmakende 3-3 liet scoren. De Rotterdamse plaaggeest zal vanavond geen bijdrage kunnen leveren, hij zit met een schorsing op de tribune.

Aan Dordtse zijde ontbreekt Danny Post om dezelfde reden. De middenvelder zag afgelopen maandag de zevende gele kaart voor hem getoond worden. Rogier Molhoek ondervindt nog altijd te veel hinder van zijn enkel en zit derhalve ook niet bij de groep.

De supporters overbruggen de afstand naar Woudestein per trein en tram. Het vertrek staat gepland om 18:38 uur vanaf Spoor 2.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.