Dean Zandbergen maakt overstap naar FC Dordrecht

FC Dordrecht neemt Dean Zandbergen transfervrij over van Sparta Rotterdam. De 22-jarige aanvaller kwam uit voor de jong-ploeg van de club, uitkomend in de Tweede Divisie.

De Nederlands-Indonesische Dean Zandbergen (5 september 2001) heeft in zijn jeugd onder andere gespeeld bij TOGB Berkel, Excelsior Maasluis en meest recentelijk Jong Sparta Rotterdam. In de Tweede Divisie wist hij afgelopen seizoen in ruim 20% van alle gescoorde goals een aandeel te hebben. Ook heeft hij twee keer gespeeld voor het eerste elftal van de club uit Rotterdam.

De jonge centrumspits tekent bij FC Dordrecht een contract voor twee jaar, met een optie voor nog één jaar. Zandbergen kan niet wachten om zijn minuten te gaan maken bij de Dordtenaren. “Ik ben enorm blij om hier te zijn en ik kijk er naar uit om hier volgend jaar te gassen! ”

Mark Ruijl denkt met Dean Zandbergen een interessante speler binnen te halen: “Dean heeft zich het afgelopen jaar bij Sparta zeer goed doorontwikkeld en daarmee verdient hij het om de kans in het betaald voetbal te krijgen. Wij denken hem hier het juiste platform te kunnen bieden en zijn zeer verheugd dat dit gevoel bij Dean wederzijds is.”

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.